Letselschade berekenen

Binnen 3 stappen een antwoord.

  Heeft u letsel opgelopen door een ongeval?
  Is iemand anders schuldig aan dit ongeval?
  Is het ongeval in de afgelopen 5 jaar gebeurd?

  U heeft waarschijnlijk recht op een schadevergoeding

  Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  U heeft waarschijnlijk geen recht op een schadevergoeding

  Twijfel? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Mogelijk recht op schadevergoeding

   Als u een ongeval heeft gehad, brengt dit allerlei vervelende gevolgen met zich mee. Hierbij kunt u denken aan letsel, maar ook aan de financiële gevolgen die erbij komen kijken. In veel gevallen heeft u recht op letselschadevergoeding. Deze schade wordt betaald door de aansprakelijke partij. Maar wanneer heeft u nu precies recht op schadevergoeding, en hoe hoog is deze vergoeding?

   Letselschade: lichamelijk of geestelijk

   Onder letselschade valt zowel de lichamelijke als de geestelijke schade die u heeft ondervonden na een ongeval. Bij deze schade komen allerlei kosten kijken zoals medische kosten van een doktersbezoek, medicijnen of schade aan uw kleding, auto, of fiets. U kunt de tegenpartij aansprakelijk stellen voor deze kosten en hierdoor een schadevergoeding ontvangen voor letselschade.

   Schadevergoeding voor letsel

   Of u recht hebt op een letselschadevergoeding en de hoogte van uw schadevergoeding hangt af van verschillende factoren. Zo wordt er gekeken naar de aansprakelijkheid en hoe lang geleden het ongeval is gebeurd. Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is, dan heeft u recht op een grotere schadevergoeding voor uw letsel dan wanneer de aansprakelijkheid gedeeld is.

   Letselschade berekenen

   Hierboven kunt u eenvoudig een indicatie van uw schadevergoeding berekenen. De juridische bijstand van Van Mansum Letselschade in Rotterdam is altijd kosteloos. Wilt u meer informatie over uw recht op schadevergoeding, het claimen van letselschadevergoeding of bent u benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten.